Zitat: "Our limited-edition seasonal releases showcase the signature Lochlea character in four different styles each year. As a working farm growing our own barley, these releases signify the annual cycle of what we do here at Lochlea. The Sowing Edition marks the time around Spring when we sow the barley seed; The Harvest Edition symbolises our barley harvest in the Summer; The Fallow Edition represents the period in Autumn when the ground is left to recover; and The Ploughing Edition depicts Winter, when we plough the soil in preparation for the year ahead.
To mirror our yearly farming cycle, we refer to each annual limited-edition set as Crops. In 2022, we launched our First Crop, followed by our Second Crop in 2023. This year will see the launch of our Third and final Crop, marking the end of our limited edition trilogy. Each seasonal release is made with Lochlea’s unique new make spirit matured in different casks, with each Crop being an evolution of the spirit as it matures, taking you on the exciting journey of Lochlea."
Es gibt also mehrere Abfüllungen mit den farmtypischen Bezeichnungen, hier die Sowing Edition Second Crop. Eine 100% Bourbonfassreifung, noch ziemlich jung. Schöne Vanillenoten und etwas Zitrus eröffnen den Tanz. Die lange Fermentation gepaart mit guten Fässern ergibt ein überraschend gutes Aroma. Der Mund wird verwöhnt mit weichen süßen Karamellnoten. Der Abgang hat etwas Pfeffer, aber nicht so stark wie beim "Our Barley". Ich bin neugierig auf die anderen Abfüllungen.
Erstelle deine eigene Website mit Webador